1 კგლ ოქო
2-3 ც დაფნის ფოთოლი
6-7 ძირი ქინძი
პილპილი,ტყემლის ტყაპლი,მარილი-გემოვნებით

  • ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი,რომ თევზი დაიფაროს.
  • . დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი,დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი,
  • დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება

Text Widget

ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი,რომ...

Recent Blog

Recent Recipes