ინგრედიენტები
თევზი - 1 კგ
მარილი - 2 ს/კ
შაქარი - 0.5 ჭიქა
ხახვი - 1 კგ
ტომატის სოუსი - 1 ჭიქა
ძმარი - 0.5 ჭიქა
ზეთი - 1 ჭიქა
წყალი - 0.5 ჭიქა

მომზადების წესები
გასუფთავებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყა. მარინადისათვის შევურიოთ ზეთი, 2 ს.კ. მარილი, წყალი, ძმარი, შაქარი და ტომატის სოუსი. სქელძირიანი ქვაბის  ფსკერზე  დავაფინოთ ხახვის ნახევარი, შემდეგ დავაწყოთ თევზის ნაჭრები, ისევ ხახვი და მოვასხათ მარინადი. დავდგათ ნელ ცეცხლზე და თავდახურული ვადუღოთ 40 წუთი.

Text Widget

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყა. მარინადისათვის შევურიოთ ზეთი, 2 ს.კ. მარილი, წყალი, ძმარი, შაქარი და ტომატის სოუსი.

Recent Blog

Recent Recipes