ინგრედიენტები:

თევზის ფილე – 200 გრ.

კვერცხი – 4 ც.

ყველი (მაგარი) – 100 გრ.

მაიონეზი – 60 მლ.

მარილი და პილპილი – გემოვნებით

ფქვილი – 80 გრ.

ზეთი – შესაწვავად

 გახეხეთ ყველი მსხვილ ნახვრეტებიან სახეხზე ათქვიფეთ კვერცხი ჩანგლით  დაუმატეთ კვერცხს გახეხილი ყველი და მაიონეზი  კარგად მოურიეთ დაუმატეთ მარილი და პილპილი ჩააცერით ფქვილი, თან ურიეთ, რომ ფქვილმა პირი არ შეიკრას.

დაჭერით ფილე პატარა ნაწილებად  ამოავლეთ უკვე მომზადებულ თევზის სოუსით და შეწვით ზეთში.

მიიტანეთ სუფრაზე თბილი სახით, გემრიელ გარნირთან ერთად.

Text Widget

გახეხეთ ყველი მსხვილ ნახვრეტებიან სახეხზე ათქვიფეთ კვერცხი...

Recent Blog

Recent Recipes