შემადგენლობა:

1 კგ კალმახი

1 ც ლიმონი

1 კგ კარტოფილი

1/3 ჩ.კ შავი პილპილი

4 ც დაფნის ფოთოლი

მარილი გემოვნების მიხედვით


მომზადება:


გასუფავებული და გარეცხილი კალმახი ჩავდოთ ქვაბში მდუღარე მარილწყლით და მოვხარშოთ მთელ-მთელად. წყალი იმდენი უნდა იყოს, რომ თევზს ოდნავ ფარავდეს. თევზთან ერთად ჩავყაროთ დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილი. მთელ-მთელი  მოხარშული კალმახი დავაწყოთ მოგრძო თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ ლიმონის თხელი ნაჭრები. გარნირად გავუკეთოთ კარტოფილის პიურე.

მერწმუნეთ ძალიან გემრიელია!
 

Text Widget

გასუფავებული და გარეცხილი კალმახი ჩავდოთ ქვაბში მდუღარე მარილწყლით და მოვხარშოთ ....

Recent Blog

Recent Recipes