კალმახი - 5 ცალი
ზეთი - 40 მლ
მარილი - 1 ს/კ
ლიმონი - 2 ცალი
თეთრი მშრალი ღვინო - 100მლ


თევზი გამოშიგნეთ და გარეცხეთ. მარილი და ზეთი წაუსვით თევზს შიგნიდან და გარედანაც. გაასუფთევეთ  კალმახი:
ლიმონი დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად და ჩავდოთ თევზში. გასუფთავებული კალმახი ლანგარზე (ჟარონა) დავაფინოთ ფოლგა. თევზი მოათავსეთ ფოლგაზე, მოასხით თეთრი ღვინო და ზემოდან დააფარეთ ფოლგა. შევდგათ ღუმელში 180 გრადუსზე 25-30 წუთით. თევზი მზად არის.

Text Widget

თევზი გამოშიგნეთ და გარეცხეთ. მარილი და ზეთი წაუსვით თევზს შიგნიდან და გარედანაც. გაასუფთევეთ  კალმახი: ...

Recent Blog

Recent Recipes